Over Ons

De Vloerbedekking Specialist.nl is uw leverancier van alle type vloerbedekking zoals laminaat, p.v.c., tapijt, karpetten, tapijttegels, vinyl en ook binnen zonwering. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat u in het gehele stoffering traject te begeleiden. Door onze flexibiliteit en het geven van persoonlijke aandacht kunt u zowel bij u thuis of bij uw bedrijf als in onze showroom in Breda een keuze maken uit ons zeer ruime aanbod in vloeren. De wensen van de klant staan bij ons centraal.

De Vloerbedekking Specialist is leverancier van het bekende laminaatmerk Quick Step. Deze laminaat kunt u bij ons tegen internetprijzen verkrijgen. Tevens hebben we ook een eigen huismerk in de aanvang prijsklasse.

Tevens kunnen we alle bekende P.V.C. merken leveren zoals Quick-Step, Gerflor, Belakos en Novilon en we hebben ook een eigen huismerk. Qua P.V.C. vloeren hebben we altijd interessante aanbiedingen en er is ook een groot assortiment click p.v.c.

Op het gebied van vinyl vloeren zijn we dealer van Forbo Novilon en Bolon. Laat u verrassen door deze geweven vinyl kwaliteit uit zweden. Vinyl is een zeer verrassende vloer en heeft bijzonder veel voordelen.

Ons unieke en prijstechnisch zeer interessante karpetten programma is zeker de moeite waard. Laten we het kamerbrede tapijt niet vergeten. Een met tapijt beklede trap, tapijt in de slaapkamer maar ook tapijt in de woonkamer is erg mooi en sfeervol. Uit ons uitgebreide assortiment zult u zeker slagen !

Op het gebied van tapijttegels zijn we dealer van Modulyss, Forbo, Heuga, Interface, Desso en Balsan. Een tapijttegel heeft enorm veel voordelen en is in vele dessins te verkrijgen. Laat u verrassen door dit schitterende product.

Ongeacht smaak kunnen we een ieder bedienen. In het gehele traject wordt u vanaf bestelling tot aflevering en plaatsing geheel begeleid. Alle vloeren worden professioneel gelegd na een grondige voor inspectie van de ondervloer. Bij de rubriek “producten” vindt u van ieder specifiek product een uitgebreide uitleg en prijzen. Staat uw merk er niet bij, laat het ons weten we kunnen het ongetwijfeld leveren.

De Vloerbedekking Specialist verzendt tevens in Nederland en Belgie tegen gunstige voorwaarden. Heeft u een project b.v. een kantoor ruimte, praktijk of winkel. Ook met het stofferen/inrichten van deze ruimtes kunnen we u van dienst zijn (zie rubriek Projecten). De Vloerbedekking Specialist hoopt u snel te mogen verwelkomen !

De-Vloerbedekking-Specialist-nl

Marc Nijenhuis, De Vloerbedekking Specialist.