Projecten

Uw arbeidsvreugde wordt verhoogd in een prettige en behaaglijke werkomgeving. Of het nu gaat om een kantoorruimte, thuis werkplek, winkel of praktijk, De Vloerbedekking Specialist kan zowel op het gebied van vloeren en raamdecoratie als kantoormeubilair u in het gehele inrichtingstraject van dienst zijn.

Op vloeren gebied zijn tapijttegels zeer populair voor de kantoorruimtes en voor b.v. de zorg is linoleum een uitermate geschikt product om te installeren. In winkels wordt vaak weer gekozen voor een p.v.c. of laminaat vloerbedekking. Qua raamdecoratie hebben we een programma binnenzonwering en overgordijnen/vitrages. In elk willekeurig project dienen de overgordijnen en binnenzonwering producten vlamvertragend te zijn. Op het gebied van kantoormeubelen hebben we een ruim programma in kasten (roldeur / draaideur) en ladeblokken. Onze collectie stoelen is zeer uitgebreid, zowel directie stoelen als vergader en kantine stoelen. In onze showroom staan diverse modellen. Momenteel zijn de zit/sta tafels, elektrisch bediend zeer populair. Wij maken van elke ruimte een visitekaartje.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Breda alwaar u een keuze kunt maken uit de benodigde producten. Indien gewenst bezoeken wij u ook op locatie. Wij ontzorgen u in het gehele inrichtingstraject. Alvorens uw vloer wordt geplaatst wordt alles professioneel opgemeten en vindt er een vloer controle plaats. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een bureaustoel op proef te plaatsen in uw kantoorruimte. Alle producten worden door onze eigen plaatsingsdienst geplaatst of opgehangen.

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor uw vragen of wensen !  

Kantoormeubilair