Verzenden en Retourneren

De Vloerbedekking Specialist levert goederen uit in Nederland en Belgie. Dit doen wij gratis mits de factuurwaarde boven de € 399,00 is. Daaronder brengen we een bedrag van € 37,50 in rekening. Afleveren op de Waddeneilanden is in overleg. Als plaats van leveren geldt het adres dat de opdrachtgever aan De Vloerbedekking Specialist kenbaar heeft gemaakt. De levering geschiedt tot aan de voordeur/beneden verdieping en er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Retourneren/ruilen van de goederen is alleen mogelijk indien de pakken (p.v.c. & laminaat) niet geopend en/of beschadigd zijn. Dit dient tevens te gebeuren binnen 14 dagen (termijn gaat in op moment van ontvangst van de goederen). De opdrachtgever neemt de vervoerskosten voor zijn/haar rekening. Terugbetaling geschiedt dan binnen 30 dagen.

De Vloerbedekking Specialist neemt geen enkel karpet retour, zowel op maat gemaakt als een vaste maat. Tevens nemen we geen tapijttegels, plinten, profielen, ondervloeren of een andere type accessoire retour alsmede op maat gemaakte producten (zoals b.v. gordijnen en zonwering).